VÅRE ANSATTE


Sara Nordanger

Kiropraktor MNKF

Sara har bred erfaring i behandling av nerve-, muskel- og skjelettplager hos pasienter i alle aldre. Hun har etterutdanningskurs og spesialisert seg i tørrnålteknikk (dry needling) som innebærer behandling av muskelknuter (triggerpunkter) med bruk av nål, kinesiotape og bindevevsmassasje (Graston).  Sara har også stort fokus på opptrening og rehabilitering.

Et av hennes spesialområder er svangerskap og hun er interessert i alle aspekter av helse i graviditet som; trening, kosthold og stress-mestring.

Hun er medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Sara hjelper deg mer enn gjerne for dine muskel og skjelettplager, når det måtte passe deg! 

Bestill gjerne via online booking eller per telefon.

Hennes interesseområder inkluderer bla; halebenssmerter, behandling av gravide og barn , nakkesmerter, hodepine og svimmelhet, rygg og hofteplager, prolaps og isjias.

Velkommen!

 

 

Marie Hermansen

Kiropraktor MNKF

Marie Hermansen er en kunnskapsrik og allsidig kiropraktor som gledelig hjelper deg og dine unike vondter. 

Hun bruker alt fra nåler og sportstape til rehabilitering og klassiske kiropraktiske behandlingsteknikker i sin streben etter å få pasienten bedre.  I tillegg til dette er hun meget faglig engasjert og sitter i kiropraktorforeningens etterutdanningsutvalg.

Hennes interesseområder inkluderer bla; akutte og kroniske plager i korsrygg og bekken, skuldersmerter, muskelfunksjon og testing (idrettskiropraktikk), smerter i brystrygg og nakke, krystallsyke og hodepine, kne og fot.

Hun har som regel ledige akutt-timer hver dag (ettermiddag/morgen). I helgene kan akutte timer bestilles 

per telefon eller viaconline booking.

Velkommen!