Marie Hermansen

Kiropraktor MNKF

Kiropraktor Marie Hermansen (facebookprofil) er en offentlig autorisert kiropraktor som graduerte fra Welsh Institute of Chiropractic i 2015. Hun er født og oppvokst i Gansdalen (10 minutter kjøretur fra klinikken), men har tilbragt mye av sitt voksne liv i hovedstaden.

Etter 5 år på skolebenken, startet hun sin 1- årige turnustjeneste på klinikk for alle – avdeling Majorstua. Dette er en stor og tverrfaglig klinikk med omkring 30 terapeuter av forskjellig slag, inkludert lege, fysioterapeut, akupunktør og massør. Hele konseptet med denne klinikken, var å jobbe sammen, for å se pasienten og å tilpasse den mest optimale behandlingsformen/tiltaket for den enkelte pasient.

Dette tankesettet har hun tatt med seg videre i kiropraktorkarrieren.

Hennes spesielle interesseområder inkluderer:

  • Funksjonell muskeltesting og rehabilitering (til bruk i opptrening) i tillegg til den tradisjonelle kiropraktiske manipulasjonsbehandlingen.
  • Nålebehandling og triggerpunktsmassasje
  • Hodepine 
  • Kjevesmerter
  • Kroniske og akutte plager i korsrygg, midtrygg og nakke.
  • Skulder, albue, hofte og knesplager
  • Gravide og barn
  • Eldre
  • Svimmelhet og krystallsyke

Alt for å se pasienten sine behov så godt som overhodet mulig og kunne tilpasse behandlingen (eller henvisning til annet helsepersonell) deretter.

I tillegg til dette, sitter hun i kiropraktorforeningens etterutdanningsutvalg (EUU), der hun jobber med å utforme kurs og kontinuerlig videreutdanning og kunnskapsoppdatering for kiropraktorer i hele Norge.

Etter 2 lærerike år på «Klinikk for alle», gikk ferden videre til en fult opparbeidet praksis på Råholt kiropraktorsenter, der hun virkelig fikk sett alt fra vonde rygger, nakker og brystrygger, stive muskler og betennelser, til svimle, kronisk plagede, vonde knær og skuldre, eldre og barn. Bare for å nevne noe.

Etter 5 år i praksis, startet hun det som nå er Fetsund kiropraktorsenter, og her har hun tenkt til å bli!

 

Fra legelisten.no
Fra legelisten.no
@anonym
Les mer
Første gangen jeg møtte Marie var jeg ganske desperat. Med en låsning som gjorde at jeg slet med å puste håpet jeg bare på å få litt lettelse, men denne dama utfører nesten mirakler! Hun dyttet, klemte, og knakk, og fant masse annet "grums" jeg ikke visste jeg hadde også! Marie er en hyggelig, glad, morsom og skravlete kiropraktor som er dyktig og nøye, hun forklarer og passer på deg igjennom hele timen. Hun er temlig tøff i justeringene sine, men jeg føler at det er det som må til for at kroppen skal høre. Første timen ba hun meg si i fra hvis hun var for "hardhendt" så jeg tror hun også passer for dem som er litt sarte. Hun har også dyktige kollegaer som bistår, og hun rådfører seg gjerne med dem hvis det trengs. Marie syntes det er viktig at behandlingen viser fremgang og ikke stopper opp, hvis dette skjer tar hun nødvendige grep og henviser deg videre til det som måtte passe. Selvfølgelig i samråd med deg.
Fra google.no
Fra google.no
@eva
Les mer
Etter flere år med hodepine og vond nakke bestemte jeg meg for å endelig gå til kiropraktor Marie Hermansen. Dette er en behandler som vet hva hun gjør og og du blir godt ivaretatt. Hun viste meg enkle øvelser jeg kunne gjøre selv.Etter få behandlinger hos Maie ble jeg kvitt hodepinen og smerten i nakke. Dette anbefales!
Fra google
Fra google
Sprangrytter Linn
Les mer
Jeg konkurrerer innenfor sprangridning og jeg bruker klinikken til å behandle og forebygge skader hos behandler Marie Hermansen. Klinikken har dyktige fagfolk som både kan ditt yrke og tilpasser behandlingen etter trening jeg ellers gjør innen for hestesporten.
Previous
Next