Sara Nordanger

Kiropraktor MNKF

Sara Nordanger er offentlig autorisert kiropraktor med utdanning fra University of South Wales, Welsh Institute of Chiropractic. Etter å ha fullført det fireårige studiet flyttet hun til Røros hvor hun gjennomførte sin turnustjeneste. Hun har også medisin grunnfag fra Bjørknes høyskole i Oslo. 

De seinere åra har Sara jobbet på kiropraktorklinikken Bekken og barn på Storo, samt en fastlegeklinikk Medical City på Løren, hvor hun har jobbet godt og tverrfaglig sammen med alle fastlegene.  Idag jobber hun på Ullevål kiropraktorklinikk og Fetsund Kiropraktorsenter. Hun har tilegnet seg en bred og allsidig erfaring i behandling av smerter i muskler og ledd hos pasienter i alle former og aldre. Hun har også spesialisert seg i behandling av gravide og barn, samt tørrnål-teknikk (dry needling) som er effektiv i behandling av blant annet stive muskler, vondt i ryggen, vondt i nakken osv. 

Fastlege Ragnhild Strand
Fastlege Ragnhild Strand
Les mer
Jeg har jobbet tett sammen med Sara Nordanger i mer enn 1 år, og hun har fått meg til å endre synet på Kiropraktikken. Hun er en svært dyktig kliniker. Stiller eksakte diagnoser og får folk bra og igang igjen med egenbehandling og trening. Hun vet også når hun skal "ligge unna" og ikke behandle. Anbefales varmt!
Therese Kringen Roesen
Therese Kringen Roesen
Les mer
Jeg er gravid og 30 uker på vei, har vært av og på med smerter i rygg og bekken i 1 års tid, og vært spesielt plaget under svangerskapet. Jeg trodde jeg hadde bekkenløsning, men etter bare 1 behandling hos Sara ble jeg kvitt plagene og ryggen er som en drøm. Det viste seg at jeg hadde bekkenlåsning. Sara kom med mange gode råd og tips til forebyggende øvelser. Jeg vil ambefale alle gravide til å bestille time hos dyktige Sara Nordanger. Ambefaler på det sterkeste!
Sindre Wig Nordby
Sindre Wig Nordby
Les mer
Var helt låst i ryggen igår og ringte rundt med nesten litt panikk! Alle var fullbooket overalt, men da jeg tok kontakt med Sara kunne hun behandle meg på slutten av dagen selvom hun var fullbooket. Det ble knekking og akupunkturnåler og en mye bedre rygg! 🙂
Legelisten.no
Legelisten.no
Les mer
Sara er effektiv, virker oppdatert på plager og behandlingsmåte, er hyggelig og tillitsvekkende. Absolutt en kiropraktor jeg kan anbefale. Reiser heller et stykke til henne fremfor å bruke kiropraktorer nærmere meg som ikke er like gode.
Previous
Next

I disse coronatider er det mange som trenger ekstra hjelp på grunn av muskelsmerter, vonde ledd og lite aktivitet. Saras ekspertise innenfor ulike områder kommer til nytte her: 

  • Nakkesmerter, hodepine og svimmelhet
  • Rygg og hofteplager
  • Halebenssmerter
  • Behandling av gravide og barn.
  • Prolaps og isjias
  • Kne og fotsmerter
  • Skulder, albue og håndledd smerter

Sara har alltid vært opptatt av aktivitet og bevegelse og hvilken betydning dette har for forebygging av ulike smerter og plager. Selv har hun vært innom alt fra vannpolo til ekstremsport i yngre dager. Nå for tiden blir det mest gåturer med hunden Salsa. 

«Det er ikke nødvendig å trene hardt for å ha bra helse, men regelmessig fysisk aktivitet er bra både for kropp og hode» sier hun.

Avhengig av hvilke plager du har, kan Sara bistå med veiledning til ulike øvelser og aktiviteter som kan lindre og forebygge tilbakefall. 

 Sara Nordanger er medlem av Norsk Kiropraktorforening